Zvonimir Križ

Untitled-1

Zvonimir Križ ima više od 15 godina iskustva u razvoju softvera u vojnom i financijskom sektoru. Zadnjih sedam godina radi kao vođa tima od više od 10 developera na velikim bankovnim rješenjima za online i šaltersko poslovanje. Uz vrlo jaka developerska znanja, ima puno iskustva u vještinama timskog vođenja, koordinacije, coachinga i softverske arhitekture. Od 2009. prakticira Scrum i druge agilne developerske tehnike kao Scrum Master i Agile Coach. Kao prvi CSM u Hrvatskoj te suosnivač i predsjednik udruge Agile Croatia, vrlo je aktivan u agile zajednici.

Opis predavanja: Kaizen dnevnik jednog Scrum Mastera

Kaizen – japanska poslovna filozofija neprestanog poboljšavanja procesa unutar tvrtke, duboko je ugrađena u metode i tehnike agilnog i lean razvoja softvera. U Scrumu je to najuočljivije na sastancima retrospektive sprinta kada tim pokušava unaprijediti proces i proizvod temeljem iskustva iz prethodnih sprinteva.

Ovo predavanje je za sve one koji žele čuti jednu subjektivnu priču o retrospektivama, temeljenu na razvoju stvarnog proizvoda tijekom šest dvotjednih sprinteva. Na neki način je ovo priča iz kuta Scrum Mastera s „prve crte bojišnice“:

Procesna ili tehnička unapređenja? Mala ili velika unapređenja? Koliko unapređenja tijekom sprinta?

Kacige na glave i uskočite u rovove za realan Kaizen doživljaj!